Dimitrije Ostojić - Biografija

Dimitrije Ostojić, stručnjak za digitalni marketing, specijalista za online konverziju i marketing automatizaciju, uspešno je već 15 godina prisutan na regionalnoj marketing sceni. Direktor i osnivač marketinške agencije Default design i organizator prve internet konferencije u regionu LeadCon, vodeće digitalne manifestacije u regionu u poslednje 3 godine.

S obzirom na to da je u poslu više od deceniju, Dimitrije svojim klijentima i studentima pomaže da razviju svoje poslovanje i uvedu nove kanale online komunikacije u poslovnu praksu.

Različite metode koje trenutno koristi u okviru svojih projekata su:

  • Potpuna marketing automatizacija,
  • Generisanje novih klijenata (Lead Generation)
  • Optimizacija konverzije,
  • Personalizacija web stranice.

Dimitrije uvek naglašava važnost stalnog učenja i razvoja vezanih za marketing trendove i nove digitalne alate i tehnologije. Aktivan je predavač koji pomaže drugim marketarima i vlasnicima biznisa da poboljšaju svoje rezultate u digitalnom marketingu.

Čest je domaćin besplatnih vebinara za obrazovanje u kojima sa svojim gostima pokriva različite teme iz sveta digitalnog marketinga, kako bi pomogao preduzetnicima iz regije da povećaju svoje digitalno znanje.

Po formalnom obrazovanju je diplomirani ekonomista ali se dodatno sertifikovao kao ekspert za konverzije, Drip konsultant kao i NLP praktikant.