Miroslav Zorić

Miroslav Zorić, generalni direktor kompanije Poslovna Savršenost, jedan je od idejnih tvoraca projekta TOP Conference. Njegovo višedecenijsko iskustvo u biznisu uložio je u razvoj edukativnih programa namenjenih kako fizičkim licima, tako i privredi. Stvarajući mrežu saradnika, uspešno je razgranao dijapazon usluga, šireći se celom Srbijom, kako uživo, tako i kroz digitalne projekte. I pored velikog iskustva i broja obaveza koje ima, Miroslava ćete u najvećem broju slučajeva videti na konferencijama kao aktivnog učesnika u organizaciji, jer i dalje smatra da je kontakt sa klijentima i direktan feedback najvažniji pokretač poslovanja.

Miroslav Zorić
Aleksandra Vuković Manevski

Aleksandra Vuković Manevski

Aleksandra Vuković Manevski, business development direktorka je osoba sa kojom ste sigurno imali prilike da razgovarate, ako ste ikada razmatrali da se prijavite za neki od seminara u organizaciji TOP Conference. Aleksandra je direktno odgovorna za konceptualizaciju konferencija, osmišljavanje sadržaja, izbor lokacije, predavača i toka i superviziju celog procesa. Njeno dugogodišnje iskustvo u prodaji i ljudskim resursima učinilo je najkompetentnijom za komunikaciju sa svim zainteresovanim stranama, a kada projekat dospe u njene ruke, rezultati nikada ne izostaju. Zahvaljujući stalnom praćenju trendova i promena na tržištu, ona je uvek spremna za nove ideje, događaje i teme koje će edukovati zaposlene u svim industrijama.

Bojana Jelić

Bojana Jelić je Menadžer za odnose sa klijentima u kompaniji Poslovna savršenost sa više od šest godina iskustva na ovoj poziciji.


Kroz svoj rad, Bojana je pokazala posvećenost u izgradnji dugoročnih odnosa sa klijentima, pružajući im ne samo profesionalnu uslugu već i partnersku podršku u postizanju njihovih poslovnih ciljeva.


Kombinacija profesionalnosti, efikasnosti i prijateljskog pristupa doprinela je njenom statusu nezamenjivog člana našeg tima.

Bojana Jelić
Duška Duvnjak

Duška Duvnjak

Duška Duvnjak, tokom desetogodišnjeg rada na poziciji Chief Operating Officer "Poslovna savršenost", stekla je značajno iskustvo u oblastima organizacije, administracije, budžetiranja, marketinga, PR - a. Oblasti kojima se bavi izučavala je kroz formalno i neformalno obrazovanje, a najviše kroz rad i iskustvo. Oformila je i razvila sve interne procese i procedure koje se tiču kako finansiranja, tako i HR - a, pravnih pitanja, office menadžmenta, administracije, kodeksa poslovnog ponašanja, odnosa sa klijentima i poslovne komunikacije. Ima široko iskustvo u prezentovanju, držanju treninga i radionica. Trenutno se posvetila organizaciji seminara na različite teme, te je, više nego uspešno, organizovala događaje poput HR-IT panela, Seminara o Zakonu o zaštiti podataka, tribine o IT bezbednosti i drugo.

©2024 Poslovna savršenost • Politika privatnosti