Miroslav Zoric

Miroslav Zorić, generalni direktor kompanije Poslovna Savršenost, jedan je od idejnih tvoraca projekta TOP Conference. Njegovo višedecenijsko iskustvo u biznisu uložio je u razvoj edukativnih programa namenjenih kako fizičkim licima, tako i privredi. Stvarajući mrežu saradnika, uspešno je razgranao dijapazon usluga, šireći se celom Srbijom, kako uživo, tako i kroz digitalne projekte. I pored velikog iskustva i broja obaveza koje ima, Miroslava ćete u najvećem broju slučajeva videti na konferencijama kao aktivnog učesnika u organizaciji, jer i dalje smatra da je kontakt sa klijentima i direktan feedback najvažniji pokretač poslovanja.

Aleksandra Vuković Manevski, business development direktorka je osoba sa kojom ste sigurno imali prilike da razgovarate, ako ste ikada razmatrali da se prijavite za neki od seminara u organizaciji TOP Conference. Aleksandra je direktno odgovorna za konceptualizaciju konferencija, osmišljavanje sadržaja, izbor lokacije, predavača i toka i superviziju celog procesa. Njeno dugogodišnje iskustvo u prodaji i ljudskim resursima učinilo je najkompetentnijom za komunikaciju sa svim zainteresovanim stranama, a kada projekat dospe u njene ruke, rezultati nikada ne izostaju. Zahvaljujući stalnom praćenju trendova i promena na tržištu, ona je uvek spremna za nove ideje, događaje i teme koje će edukovati zaposlene u svim industrijama.

Aleksandra Manevski
IMG_20210521_201821_015

Nevena Filipović, pored upravljanja operativnim segmentima organizacije seminara i konferencija, aktivno učestvuje i u promociji i prodaji. Kao asistent direktorke biznis razvoja, Nevena je direktno uključena u kreiranje događaja, pa je detaljno upoznata sa svim predavačima, temama i protokolom. Zato je najčešće u poziciji prve kontakt osobe na koju ćete naići ukoliko imate neku nedoumicu ili pitanje u vezi sa konferencijom za koju ste se prijavili. Držeći organizaciju u malom prstu, zahvaljujući višegodišnjem iskustvu u planiranju i upravljanju događajima, ima vremena da se posveti i ostalim, neformalnim aspektima seminara, kontinuirano šireći našu mrežu saradnika i klijenata kompanije Poslovna Savršenost.

Dejana Spasojević, business development menadžerka intenzivno radi na osmišljavanju novih načina promocije i digitalnog razvoja kompanije. Njeno dugogodišnje iskustvo usmerilo ju je u pravcu digitalnog marketinga, pa je tako i postala jedan od organizatora i neretko predavača na seminarima koji se bave edukacijom na digitalnom polju, razvojem trendova, strategija i promocija na online kanalima komunikacije. Dejana ima sjajan odnos sa svim predavačima, klijentima i partnerima kompanije, pa neretko direktno učestvuje u osmišljavanju same konferencije, znajući sva goreća pitanja industrije o kojoj je reč.

1605808497331