TOP Conference je ogranak kompanije Poslovna Savršenost koja već 9 godina uspešno posluje u oblasti obrazovanja.

Kontinuiranim osluškivanjem tržišta i praćenjem promena, tendencija i potreba naših klijenata, razvili smo čitav niz obuka koje imaju za cilj da podignu poslovne rezultate u svim industrijama na viši nivo.

TOP Conference osnovan je kao odgovor na potrebu klijenata za umrežavanjem sa ostalim kolegama iz industrije, ali i za novim znanjima i informacijama sa tržišta koje mogu efikasno naučiti i implementirati u svoje strategije.  Zato okupljamo najveće regionalne stručnjake sa zavidnim iskustvom u svojim oblastima koji kroz panel diskusije i predavanja prezentuju najnovija istraživanja, prakse i ideje kako transformisati poslovanje i pripremiti firmu za rast.

Samo neki od seminara koji su se već nekoliko puta održali u oganizaciji TOP Conference, vezani su za Zakon o zaštiti podataka o ličnosti, Pisanje projekata za regionalne i EU fondove, Employer branding, odnosno pravilno brendiranje poslodavca, Regrutacija IT kadrova i mnoge druge aktuelne teme.

Na ovim događajima okupili smo klijente sa svih strana Srbije i regiona koji su podelili svoje iskustvo, umrežili se sa novim saradnicima i proširili svoje biznise usvojivši nove trendove i politike poslovanja.

Prijavite se na naš newsletter kako biste redovno dobijali obaveštenja o novim konferencijama koje su u toku, ili nas u bilo kom trenutku kontaktirajte na brojeve telefona +381 11 40 92 613, +381 60 664 89 67 ili na mail office@top-conference.com.