08. novembar 2024. Sky hotel Beograd

Radionica: "Unapređenje employer brandinga i employee engagementa kompanije upotrebom veštačke inteligencije"

Prijavite se na radionicu

Marko Vidović

predavač na seminaru

Pridružite nam se na ovoj radionici i saznajte iz prve ruke kako veštačka inteligencija može postati ključni alat u vašem poslovanju, kroz savete i iskustva Marka Vidovića, lidera u oblasti employer brandinga, employee engagementa i digitalnih komunikacija.

Unapredite reputaciju kompanije, motivaciju i angažovanost vaših zaposlenih, upotrebom alata veštačke inteligencije

U današnjem dinamičnom poslovnom okruženju, employer branding i employee engagement predstavljaju temelje svakog uspešnog preduzeća. Employer branding je proces stvaranja atraktivnog imidža kompanije kao poslodavca, dok employee engagement obuhvata nivo motivacije i posvećenosti zaposlenih prema svom poslu i kompaniji. Ovi elementi su presudni za privlačenje i zadržavanje vrhunskih talenata, kao i za povećanje njihove produktivnosti i zadovoljstva.

Veštačka inteligencija se pojavila kao revolucionarni alat koji može značajno unaprediti oba ova aspekta. Kroz automatizaciju i personalizaciju, veštačka inteligencija omogućava firmama da razviju efikasnije strategije za poboljšanje employer brandinga i employee engagementa. Zato vas pozivamo da se pridružite jednodnevnoj radionici "Unapređenje employer brandinga i employee engagementa upotrebom veštačke inteligencije" koja će se održati 08. novembra 2024. u hotelu Sky u Beogradu. Ova radionica je kreirana da vam pruži ključna znanja i veštine kako biste maksimalno iskoristili potencijal veštačke inteligencije za unapređenje vaših employer branding i employee engagement procesa.

6 razloga da se prijavite na radionicu

U svetu koji se brzo menja, prilagodljivost je od suštinskog značaja. Veštačka inteligencija donosi rešenja koja mogu drastično poboljšati efikasnost i produktivnost vašeg tima. Prijavom na radionicu "Unapređenje employer brandinga i employee engagementa upotrebom veštačke inteligencije", vaši zaposleni će steći dragocena znanja i veštine koje će im omogućiti da:

 • Optimizuju proces zapošljavanja: Kroz upotrebu veštačke inteligencije, možete poboljšati svaki korak u procesu zapošljavanja. Naučićete kako da kreirate privlačne opise poslova i oglase koji će privući najkvalifikovanije kandidate. Takođe, saznaćete kako veštačka inteligencija može ubrzati selekciju kandidata, štedeći vreme i resurse.
 • Unaprede iskustvo kandidata: Kandidati danas očekuju brzu i personalizovanu komunikaciju. Veštačka inteligencija omogućava automatizaciju interakcije sa kandidatima, pružajući im pravovremene informacije o statusu njihove prijave. Ova radionica će vam pokazati kako da kreirate izuzetno iskustvo za kandidate, što će unaprediti ugled vaše kompanije.
 • Efikasno komuniciraju unutar kompanije: Unutrašnja komunikacija je ključna za uspeh svakog tima. Na radionici ćete naučiti kako veštačka inteligencija može pomoći u kreiranju efektivnih newslettera, obaveštenja i internih procedura. Na taj način ćete osigurati da svi zaposleni budu informisani i angažovani.
 • Kreiraju privlačan sadržaj: Veštačka inteligencija nudi neverovatne mogućnosti u kreiranju sadržaja. Bilo da je reč o tekstovima, fotografijama ili video materijalima, naučićete kako da iskoristite ovu tehnologiju za kreiranje atraktivnog sadržaja koji će angažovati vašu publiku na društvenim mrežama i drugim platformama.
 • Personalizuju obuku i razvoj zaposlenih: Svaki zaposleni ima specifične potrebe za obukom i razvojem. Naša radionica će vam pokazati kako veštačka inteligencija može pomoći u personalizaciji obuka, pružajući svakom zaposlenom priliku za razvoj karijere na način koji im najviše odgovara.
 • Poboljšaju HR analitiku i programe prepoznavanja: Analitika je ključna za donošenje informisanih odluka. Naučićete kako da koristite veštačku inteligenciju za analizu HR podataka i izveštavanje, kao i za kreiranje programa prepoznavanja zaposlenih koji će povećati njihovu motivaciju i angažovanost.

Šta ćete sve naučiti na radionici?

 • Dubinsko razumevanje veštačke inteligencije: Na početku radionice, pružićemo vam detaljno objašnjenje principa i načina rada veštačke inteligencije. Naučićete osnovne pojmove i kako se ova tehnologija može primeniti u različitim poslovnim sektorima, što je ključno za njenu uspešnu implementaciju u vašoj firmi.
 • Efikasna primena veštačke inteligencije u komunikaciji: Veštačka inteligencija nije samo tehnologija, već alat koji može značajno unaprediti vašu komunikaciju. Pokazaćemo vam tehnike za efikasno korišćenje ChatGPT-ja i drugih naprednih jezičkih modela za kreiranje personalizovanih i efektivnih komunikacionih strategija.
 • Unapređenje iskustva kandidata: Kroz praktične primere, naučićete kako veštačka inteligencija može poboljšati iskustvo kandidata. Naučićete kako da kreirate privlačne opise pozicija i oglase za posao, kako da automatizujete komunikaciju sa kandidatima i kako da koristite ankete za poboljšanje candidate experience-a. Ovo će vam pomoći da privučete i zadržite najbolje talente.
 • Poboljšanje interne komunikacije: Interna komunikacija je ključna za uspeh svake kompanije. Na radionici ćete saznati kako da koristite veštačku inteligenciju za kreiranje newslettera, kompanijskih obaveštenja i internih pravila i procedura. Ovo će vam omogućiti da svi zaposleni budu informisani i angažovani, što će doprineti njihovom zadovoljstvu i produktivnosti.
 • Kreiranje angažujućeg sadržaja: Veštačka inteligencija nudi ogromne mogućnosti za kreiranje sadržaja. Naučićete kako da koristite veštačku inteligenciju za kreiranje tekstualnih sadržaja, fotografija i videa. Ovo će vam omogućiti da kreirate atraktivan i angažujući sadržaj za društvene mreže i druge platforme, čime ćete poboljšati svoju online prisutnost i privući nove klijente.
 • Personalizacija programa obuke: Svaki zaposleni ima jedinstvene potrebe za obukom i razvojem. Naša radionica će vam pokazati kako da koristite veštačku inteligenciju za prilagođavanje obuka individualnim potrebama svakog zaposlenog, pružajući im priliku za razvoj karijere na način koji im najviše odgovara. Ovo će povećati njihovo zadovoljstvo i angažovanost, što će se pozitivno odraziti na celokupnu produktivnost kompanije.

9 ključnih prednosti za vašu kompaniju od učešća na radionici

 • Efikasniji proces regrutacije: Polaznici će naučiti kako da koriste veštačku inteligenciju za ubrzavanje i optimizaciju regrutacionih procesa, što rezultira bržim i preciznijim izborom kandidata.
 • Unapređen candidate experience: Automatizovana i personalizovana komunikacija sa kandidatima, omogućena veštačkom inteligencijom, poboljšava njihov ukupni doživljaj i ostavlja pozitivan utisak o vašoj kompaniji.
 • Efektivnija interna komunikacija: Učesnici radionice će savladati kreiranje i distribuciju informativnih i angažujućih newslettera, obaveštenja i internih dokumenata uz pomoć veštačke inteligencije, što će poboljšati protok informacija unutar kompanije.
 • Kvalitetniji i atraktivniji sadržaj za društvene mreže: Korišćenjem veštačke inteligencije za kreiranje visokokvalitetnih tekstova, fotografija i video materijala, vaša kompanija će moći da privuče i zadrži pažnju svoje publike na društvenim mrežama.
 • Personalizacija programa obuke i razvoja: Veštačka inteligencija omogućava prilagođavanje obuka individualnim potrebama svakog zaposlenog, što povećava efikasnost učenja i doprinosi njihovom profesionalnom razvoju.
 • Donošenje boljih odluka: Analiza HR podataka pomoću veštačke inteligencije omogućava preciznije i informisanije donošenje odluka, što može značajno unaprediti poslovne rezultate vaše kompanije.
 • Veća motivacija zaposlenih: Kreiranje programa za prepoznavanje i nagrađivanje zaposlenih uz pomoć veštačke inteligencije može značajno povećati njihovu motivaciju i angažovanost.
 • Smanjena fluktuacija zaposlenih: Povećana motivacija i angažovanost zaposlenih vodi ka nižoj stopi fluktuacije, što smanjuje troškove povezane sa regrutacijom i obukom novih zaposlenih.
 • Poboljšana reputacija kompanije: Korišćenje naprednih tehnologija veštačke inteligencije doprinosi percepciji vaše kompanije kao inovativne i moderne, što može privući nove klijente i talente.

Marko Vidović - stručnjak za veštačku inteligenciju u employer brending - u i employee engagement - u

Marko Vidović osnivač i vlasnik agencije Vidmark Communications, će vas uvesti u svet veštačke inteligencije primenjene u employer branding i employee engagement procesima.

Markova profesionalna karijera izgrađena je kroz izuzetno bogato iskustvo u marketingu, komunikacijama, kao i u employer brandingu i employee engagementu. Pre nego što je započeo svoju uspešnu preduzetničku karijeru, Marko je imao ključnu ulogu kao Employer Branding & Communication Manager u beogradskom predstavništvu Engineering Software Lab, prestižne italijanske softverske kompanije.

Njegovo razumevanje važnosti angažovanosti zaposlenih i stvaranja pozitivne radne atmosfere dodatno je unapređeno tokom rada u kompaniji Enjoy.ing. Kao Employer Branding & Communication Manager, Marko je kreirao i implementirao efikasne komunikacione strategije koje su direktno doprinele privlačenju i zadržavanju vrhunskih talenata, kao i povećanju angažovanosti zaposlenih.

Pre angažmana u Enjoy.ing - u, Marko je stekao višegodišnje iskustvo u oblasti digitalnog marketinga i komunikacija u Delta Holdingu, gde je kao Menadžer za digitalne komunikacije, bio zadužen za razvoj i implementaciju digitalnih komunikacijskih strategija.

Markova stručnost u kombinovanju veštačke inteligencije sa strategijama employer brandinga, employee engagementa i HR-a čini ga idealnim predavačem za ovu radionicu. Njegovo iskustvo u kreiranju inovativnih komunikacijskih strategija koje efikasno privlače i zadržavaju talente, zajedno sa dubokim razumevanjem tehnološkog razvoja, omogućiće učesnicima radionice da otkriju kako veštačka inteligencija može unaprediti njihove, employer branding i employee engagement procese.

Pridružite nam se na ovoj radionici i saznajte iz prve ruke kako veštačka inteligencija može postati ključni alat u vašem poslovanju, kroz savete i iskustva Marka Vidovića, lidera u oblasti employer brandinga, employee engagementa i digitalnih komunikacija.

Agenda radionice

"Primena veštačke inteligencije u Employer branding - u i Employee engagement - u"

08. novembar 2024.

Sky hotel Beograd
Vreme: 10:00 - 16:00h

10:00 - 10:30 Uvod u veštačku inteligenciju

 • Osnovno razumevanje načina funkcionisanja veštačke inteligencije: U ovoj sesiji, učesnici će dobiti osnovna znanja o tome kako veštačka inteligencija funkcioniše, uključujući osnovne koncepte i tehnologije koje stoje iza veštačke inteligencije.
 • Tehnike efektivne komunikacije sa ChatGPT-jem i drugim jezičkim modelima: Otkrićete kako efikasno komunicirati sa najpoznatijim servisom veštačke inteligencije - ChatGPT-om i drugim naprednim jezičkim modelima, sa praktičnim savetima i primerima za postizanje najboljih rezultata.

10:30 - 11:00 Veštačka inteligencija i candidate experience


 • Opisi pozicija i oglas za posao: Naučite kako koristiti veštačku inteligenciju za kreiranje privlačnih i preciznih opisa pozicija i oglasa za posao koji privlače prave kandidate.
 • Komunikacija sa kandidatima (outreach, status selekcije): Razumevanje kako automatizovati i personalizovati komunikaciju sa kandidatima tokom celog procesa selekcije.
 • Profili poslodavca: Korišćenje veštačke inteligencije za izradu i održavanje atraktivnih i verodostojnih profila poslodavaca na različitim platformama.
 • Candidate experience anketa: Kreiranje i analiza anketa za procenu iskustva kandidata uz pomoć veštačke inteligencije.

11:00 - 11:30 Veštačka inteligencija i interne komunikacije

 • Kreiranje newslettera: Naučite kako veštačka inteligencija može pomoći u kreiranju relevantnih i angažujućih newslettera za vaše zaposlene.
 • Kompanijska obaveštenja: Korišćenje veštačke inteligencije za brzo i efikasno generisanje kompanijskih obaveštenja.
 • Interna pravila i procedure: Automatizacija i personalizacija internih pravila i procedura pomoću veštačke inteligencije.

11:30- 12:00 | Pauza za kafu (30 minuta)

12:00 - 13:00 Veštačka inteligencija i kreiranje sadržaja

 • Kreiranje tekstualnih sadržaja: Upotreba veštačke inteligencije za generisanje visokokvalitetnih tekstualnih sadržaja za interne i eksterne komunikacije.
 • Kreiranje fotografija i videa: Kako veštačka inteligencija može pomoći u kreiranju i uređivanju vizuelnih sadržaja.
 • Social media: Korišćenje veštačke inteligencije za planiranje, kreiranje i analiziranje sadržaja za društvene mreže kako biste poboljšali angažovanje publike.

13:00 - 14:00 Veštačka inteligencija i Learning & Development

 • Personalizacija sadržaja: Primena veštačke inteligencije za kreiranje personalizovanih planova obuke i razvoja za zaposlene.
 • Karijerno planiranje: Korišćenje veštačke inteligencije za pomoć zaposlenima u planiranju i razvoju njihove karijere na temelju njihovih veština i interesa.

14:00 - 15:00 | Pauza za ručak (1 sat)

15:00 - 15:50 Veštačka inteligencija i HR analitika i employee recognition

 • HR analize i izveštavanje: Naučite kako koristiti veštačku inteligenciju za prikupljanje, analizu i izveštavanje HR podataka za donošenje informisanih odluka.
 • Recognition programi: Kreiranje programa prepoznavanja zaposlenih uz pomoć veštačke inteligencije koji povećavaju motivaciju i angažovanost zaposlenih.

15:50 - 16:00 Q&A

 • Završna sesija pitanja i odgovora gde će učesnici imati priliku da postave pitanja i dobiju odgovore na sve što su naučili tokom radionice.

Napomena: Molimo sve učesnike da dođu 15 minuta ranije kako bi se registrovali. Obezbeđeni su materijali za seminar, kao i pauze za osveženje i umrežavanje.

*Naziv i struktura agende radionice predstavljaju autorsko delo njegovih kreatora i samim tim je preuzimanje, kopiranje i izmena istog od strane trećeg lica zabranjeno.

25% popusta po učesniku radionice za rane prijave

early bird popust

Iskoristite priliku da unapredite svoje poslovanje uz veštačku inteligenciju po povoljnijoj ceni. Prijavite se na našu radionicu "Unapređenje employer brandinga i employee engagementa kroz veštačku inteligenciju" i iskoristite EARLY BIRD popust.

Cena za rane prijave tokom promo perioda iznosi 189 evra po učesniku. Ovo je ušteda od 66 evra po učesniku u odnosu na regularnu cenu.

Promo period traje još:

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Iskoristite ovu priliku dok traje.

Nakon promo perioda, cena kotizacije iznosi 255 evra po učesniku.

Za kupovinu 4 i više kotizacija, ostvarujete dodatni popust. Za više informacija i dogovor o grupnim prijavama, kontaktirajte naše koordinatore seminara na broj 0606648967, svakog radnog dana od 10 do 17h.

Prijavite se na vreme i osigurajte svoje mesto na radionici koja će transformisati vaše HR procese i unaprediti vašu kompaniju. Ne propustite priliku da iskoristite povoljnu cenu i obezbedite svojoj kompaniji prednost u savremenom poslovnom svetu.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku


Prijavite se danas i osigurajte sebi i svom timu mesto na ovoj ekskluzivnoj radionici. Poboljšajte svoje HR procese, privucite i zadržite najbolje talente i unapredite angažovanost zaposlenih koristeći najnovije tehnologije veštačke inteligencije. Vaša kompanija zaslužuje da bude lider u modernom poslovnom svetu – iskoristite ovu priliku i pridružite se vrhunskim stručnjacima na ovom događaju. Prijavite se sada i napravite važan korak ka uspešnijoj poslovnoj budućnosti.

Učešćem na radionici dobijate:

Zanimljivo praktično predavanje i korisne savete stručnog predavača

Materijale u elektronskom obliku

Uverenje o završenoj radionici

Ručak i osveženje

Mogućnost unapređenja Employer branding i Employee engagement strategija

Mogućnost diskusije između predavača i učesnika, kao i između samih učesnika seminara

Networking - priliku da proširite svoju mrežu konekcija

10% popusta na sve buduće radionice, konferencije, seminare

©2024 Poslovna savršenost • Politika privatnosti