18. april 2024. Hotel City Belgrade, Beograd

SEMINAR: Primena veštačke inteligencije u HR i Employer branding procesima

Ubrzani razvoj veštačke inteligencije neprekidno preoblikuje pejzaž upravljanja ljudskim resursima i employer brandinga, otvarajući nova vrata ka inovacijama, automatizaciji i optimizaciji.


Ovaj ekskluzivni jednodnevni seminar pruža jedinstvenu priliku da duboko zaronite u transformaciju koju veštačka inteligencija unosi u HR industriju, postavljajući nove standarde za privlačenje, razvoj i zadržavanje talenata.

Marko Vidović

Marko Vidović

predavač na seminaru

Pridružite nam se na seminaru i iskoristite priliku da iz prve ruke čujete od Marka kako veštačka inteligencija može biti ključna u oblikovanju budućnosti HR - a i employer brandinga.

Kome je seminar namenjen?

Ovaj seminar je posebno dizajniran za profesionalce koji su na čelu upravljanja ljudskim resursima i employer brandinga, uključujući:

 • Direktore ljudskih resursa (HR direktore): Vrhovne lidere u HR sektorima koji su odgovorni za strateško planiranje i implementaciju HR politika i praksi.
 • Menadžere za zapošljavanje: Stručnjake koji vode procese regrutacije i selekcije, težište je na onima koji žele da integrišu veštačku inteligenciju u svoje regrutacione strategije.
 • HR menadžere i savetnike: Profesionalce koji se bave svakodnevnim HR operacijama i savetovanjem, zainteresovane za optimizaciju i automatizaciju HR procesa.
 • Specijaliste za Employer branding: Osobe zadužene za razvoj i održavanje pozitivnog brenda poslodavca, koji traže inovativne načine da iskoriste veštačku inteligenciju u svrhu privlačenja talenata.
 • Menadžere za obuku i razvoj: Ljude koji su odgovorni za razvoj i implementaciju obrazovnih programa, zainteresovane za personalizovane L&D strategije zasnovane na veštačkoj inteligenciji.
 • Specijaliste za ljudske resurse: HR profesionalce koji rade na različitim aspektima upravljanja ljudskim kapitalom i žele da prošire svoje znanje o aplikaciji veštačke inteligencije u HR.
 • Lidere timova i menadžere odeljenja: Osobe koje direktno upravljaju timovima i zainteresovane su za unapređenje angažovanosti i zadržavanja zaposlenih kroz tehnologiju.
 • Tehnološke inovatore i IT stručnjake u kompanijama, koji rade na razvoju i integraciji veštačke inteligencije.

Razumevanje uloge veštačke inteligencije u HR procesima

Danas, više nego ikada, veštačka inteligencija je ključna za unapređenje efikasnosti i efektivnosti HR procesa. Ova sesija detaljno istražuje kako veštačka inteligencija može automatizovati i optimizovati zadatke koji su tradicionalno zahtevali značajne ljudske resurse, od selekcije kandidata do upravljanja performansama. Diskutovaćemo o prednostima koje veštačka inteligencija donosi, kao što su poboljšana preciznost u odabiru kandidata i brže odlučivanje, ali i izazove poput integracije veštačke inteligencije u postojeće sisteme i upravljanje promenama u organizacionoj kulturi. Proučićemo studiju slučaja koja pokazuje praktičnu primenu veštačke inteligencije u HR, pružajući uvid u realne benefite i izazove.

Veštačka inteligencija u procesu regrutacije

Ovaj deo seminara fokusira se na revolucionarni uticaj veštačke inteligencije na regrutaciju, od automatizacije skrininga CV - jeva do inovativnih alata za video intervjue i procenu kandidata. Pričaćemo o tome kako tehnologija menja tradicionalne metode ocenjivanja kandidata, omogućavajući brže i objektivnije selekcione procese. Osim toga, dotaknućemo se i etičkih dilema koje prate upotrebu veštačke inteligencije u regrutaciji, uključujući pitanja pristrasnosti i privatnosti. Kroz diskusiju i analizu, učesnici seminara će naučiti kako da efektivno implementiraju veštačku inteligenciju u svoje procese regrutacije, uz poštovanje etičkih standarda.

Veštačka inteligencija i Employee engagement (angažovanje zaposlenih)

Veštačka inteligencija nudi revolucionarne mogućnosti za unapređenje angažovanja zaposlenih kroz personalizovane programe učenja i razvoja. Ova sesija istražuje kako veštačka inteligencija može analizirati individualne potrebe za učenjem zaposlenih, predložiti prilagođene obrazovne staze i pratiti napredak u realnom vremenu. Razmotrićemo kako prediktivna analitika može pomoći u identifikovanju zaposlenih koji su u riziku od napuštanja kompanije, omogućavajući HR timovima da proaktivno deluju u cilju zadržavanja talenata. Takođe ćemo diskutovati o korišćenju veštačke inteligencije za prikupljanje i analizu povratnih informacija zaposlenih, što omogućava kompanijama da brzo reaguju na potrebe i poboljšaju zadovoljstvo zaposlenih.

Employer branding i veštačka inteligencija

Veštačka inteligencija igra ključnu ulogu u izgradnji i održavanju snažnog employer branda u digitalnom dobu. Ovaj deo seminara se bavi upotrebom veštačke inteligencije za kreiranje atraktivnih i ciljanih oglasa za posao, kao i njegovom ulogom u optimizaciji social media strategija za promociju employer branda. Istražićemo kako veštačka inteligencija može analizirati tržišne trendove i ponašanje ciljne publike na društvenim mrežama, omogućavajući kompanijama da kreiraju sadržaj koji privlači idealne kandidate. Takođe, razmotrićemo primere iz prakse gde je veštačka inteligencija doprinela povećanju vidljivosti employer branda i privlačenju top talenata.

Q&A


Zaključićemo seminar sesijom pitanja i odgovora, pružajući učesnicima priliku da postave pitanja, razmene mišljenja i dobiju konkretne savete od naših stručnjaka. Ovo je idealna prilika da se produbi razumevanje teme i istraže specifične situacije i izazovi sa kojima se suočavate u svojim organizacijama.

Upoznajte Marka Vidovića, predavača na seminaru

Marko Vidović

Marko Vidović, osnivač i vlasnik agencije za komunikacije i odnose s javnošću Vidmark Communications, će biti vaš vodič kroz svet veštačke inteligencije u HR i Employer branding procesima na ovom seminaru.


Markova profesionalna putanja je oblikovana kroz izuzetno bogato iskustvo u marketingu, komunikacijama i, posebno, u employer branding - u. Pre nego što je započeo svoju uspešnu preduzetničku karijeru, Marko je igrao ključnu ulogu kao Employer Branding & Communication Manager u beogradskom predstavništvu Engineering Software Lab, prestižne italijanske softverske kompanije.

Njegova strast prema employer branding - u dodatno je razvijena tokom angažmana u kompaniji Enjoy.ing, gde je kao Employer Branding & Communication Manager kreirao i implementirao efikasne komunikacione strategije, čime je direktno doprineo privlačenju i zadržavanju top talenata u kompaniji. Pre Enjoy.ing - a, Marko je stekao višegodišnje iskustvo u oblasti digitalnog marketinga i komunikacija u Delta Holding-u, gde je kao Menadžer za digitalne komunikacije, bio zadužen za razvoj i implementaciju digitalnih komunikacijskih strategija. Njegov rad kao Account Manager u digitalnoj agenciji Drive, deo I&F McCann grupe, proširio je njegovo iskustvo u radu sa klijentima iz različitih industrija, nudeći mu jedinstven uvid u različite pristupe i strategije u digitalnom marketingu. Kroz poziciju Menadžera za digitalne komunikacije u Sport Vision - u, Marko je usavršio svoje veštine u marketingu internet prodavnica, dodatno proširujući svoje znanje o digitalnom prostoru i online kupovini.


Markova stručnost u kombinovanju veštačke inteligencije sa strategijama employer branding-a i HR-a čini ga idealnim predavačem za ovaj seminar. Njegovo iskustvo u kreiranju inovativnih komunikacijskih strategija koje efikasno privlače i zadržavaju talente, zajedno sa dubokim razumevanjem tehnološkog razvoja, omogućiće učesnicima seminara da otkriju kako veštačka inteligencija može transformisati njihove HR i Employer branding procese.

Agenda seminara

"Veštačka Inteligencija u HR i Employer Branding Procesima"

Datum: 18. april 2024. Hotel City Belgrade, Beograd
Vreme: 10:00 - 16:00h

10:00 - 10:15 | Uvod i dobrodošlica

 • Kratko upoznavanje i pregled teme.

10:15 - 11:00 | Razumevanje uloge veštačke inteligencije u HR procesima


 • Definicija i tipovi veštačke inteligencije u HR procesima: Uvod u osnovne pojmove i alate veštačke inteligencije koji se koriste u HR.
 • Benefiti i izazovi upotrebe veštačke inteligencije u HR procesima: Diskusija o prednostima implementacije veštačke inteligencije, kao i potencijalnim izazovima i kako ih prevazići.
 • Case study: Pregled studije slučaja koja ilustruje praktičnu primenu veštačke inteligencije u HR procesima.

11:00 - 11:45 | Veštačka inteligencija u regrutaciji

 • Upotreba veštačke inteligencije u skriningu CV - jeva i selekciji: Kako veštačka inteligencija može unaprediti procese selekcije i regrutacije.
 • Video intervju i veštačka inteligencija alati za asesment: Predstavljanje alata koji omogućavaju efikasnije ocenjivanje kandidata.
 • Etičke dileme u primeni veštačke inteligencije u regrutaciji: Razmatranje etičkih pitanja povezanih sa upotrebom veštačke inteligencije u regrutaciji.

11:45 - 12:15 | Pauza za kafu (30 minuta)

12:15 - 13:00 | Veštačka inteligencija i employee engagement

 • Personalizovani learning & development pomoću veštačke inteligencije: Kako veštačka inteligencija može personalizovati i poboljšati procese učenja i razvoja.
 • Prediktivna analitika i zadržavanje zaposlenih: Upotreba veštačke inteligencije za identifikaciju faktora koji utiču na zadovoljstvo i lojalnost zaposlenih.
 • Fidbek baziran na veštačkoj inteligenciji alatima: Implementacija alata zasnovanih na veštačkoj inteligenciji za prikupljanje i analizu povratnih informacija od zaposlenih.

13:00 - 14:00 | Pauza za ručak (1 sat)

14:00 - 14:45 | Employer branding i veštačka inteligencija

 • Veštačka inteligencija i kreiranje pozitivnog brenda poslodavca: Strategije za korišćenje veštačke inteligencije u promociji employer brenda.
 • Veštačka inteligencija i pisanje oglasa za posao: Primena veštačke inteligencije u kreiranju efektivnih i privlačnih oglasa za posao.
 • Social media i veštačka inteligencija: Kako veštačka inteligencija može poboljšati prisustvo i angažovanost na društvenim mrežama.

14:45 - 15:30 | Q&A sesija

 • Otvorena diskusija, pitanja i odgovori sa predavačem i učesnicima.

15:30 - 16:00 | Zaključak i završne reči

 • Sumiranje ključnih tačaka dana, sledeći koraci i zatvaranje seminara.

Napomena: Molimo sve učesnike da dođu 15 minuta ranije kako bi se registrovali. Obezbeđeni su materijali za seminar, kao i pauze za osveženje i umrežavanje. Pridružite nam se kako biste istražili kako veštačka inteligencija može unaprediti vaše HR i employer branding strategije, te kako da uspešno adresirate izazove i iskoristite prilike koje veštačka inteligencija nudi u savremenom poslovnom okruženju.

*Naziv i struktura agende radionice predstavljaju autorsko delo njegovih kreatora i samim tim je preuzimanje, kopiranje i izmena istog od strane trećeg lica zabranjeno.

Uštedite 65 evra po učesniku uz EARLY BIRD rezervacije

early bird popust

Za prijave na seminar tokom promo perioda, cena seminara iznosi 189 evra, tj. ostvarujete 65 evra uštede po učesniku seminara (EARLY BIRD rezervacije).

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Za prijave posle navedenog perioda, cena kotizacije po učesniku iznosi 254 evra.

* Za kupovinu 3 i više kotizacija dobijate dodatnih 10% popusta. Za više informacija kontaktirajte nas na 0114092613 i 0606648967.

Prijavite se na seminar po promo ceni

Učešćem na radionici dobijate:

Zanimljivo praktično predavanje i korisne savete stručnog predavača

Materijale u elektronskom obliku

Uverenje o završenoj radionici

Ručak i osveženje

Mogućnost unapređenja HR i employer branding strategija

Mogućnost diskusije između predavača i učesnika, kao i između samih učesnika seminara

Networking - priliku da proširite svoju mrežu konekcija

10% popusta na sve buduće radionice, konferencije, seminare

©2024 Poslovna savršenost • Politika privatnosti