Seminar: Employer Branding Level up

Pređite sa teorije na praksu i tokom 2 dana seminara naučite kako se kreira employer branding strategija od nule

Kada prelistate aktuelne oglase za posao videćete da je sve veći broj kompanija u potrazi za stručnjacima za brendiranje poslodavaca. Tržište se širi i HR i marketing timovi širom Srbije prepoznaju potrebu za ovim kadrovima, kako bi unapredili svoje interne timove i došli do kandidata koji će upotpuniti njihov kolektiv i pomoći da kompanija raste. Da li ste i vi prepoznali istu potrebu?

Svrha employer brandinga nije da u što kraćem roku dođete do najboljih kandidata, već da kandidati koji odgovaraju vrednostima, potrebama i kulturi vaše kompanije sami dođu do vas. Ako to razumete i uviđate razliku između ova dva pravca brendiranja, onda je dvodnevni seminar koji organizujemo u oktobru mesecu u hotelu Borkovac događaj koji morate da posetite.

Tokom 2 dana trajanja seminara, Marko Vidović, Employer Branding & Communication Manager u kompaniji Engineering Software Lab, sprovešće vas kroz praktičnu primenu znanja o employer brandingu i zajedno sa vama odgovoriti na neka od pitanja koja vas muče u vezi sa vašim brendiranjem i dosadašnjim praksama. Na praktičnoj radionici, drugog dana seminara, pridružiće mu se i gosti, Nenad Sićević i Aleksandra Vuković Manevski, te ćemo zajedno kreirati employer branding strategije.

Cena kotizacije sa popustom – 259

Za kupovinu 3 i više kotizacija obezbeđene su posebne pogodnosti. Za dodatne informacije o povlašćenim cenama kontaktirajte nas na 0114092613 i 0606648967

Seminar Employer branding Level Up namenjen je svim učesnicima jednodnevnih Employer Branding seminara koji je kompanija Poslovna Savršenost održala tokom 2020. i 2021. godine, ali i svim ostalim HR i marketing stručnjacima koji su tokom svoje karijere bili u prilici da rade na sličnim projektima i da učestvuju u kreiranju brending strategije poslodavca. Ovo je idealna prilika da se povežete sa kolegama iz struke, da razmenite iskustva i proširite svoju mrežu konekcija.

Cilj prvog dana seminara jeste da se podsetimo ključnih koraka u kreiranju strategije brendiranja poslodavca, da i sami učestvujemo u kreiranju EVP-a kompanije ((Employer Value Proposition)) i da saznamo koje sve prakse postoje u kreiranju ambasadora od naših zaposlenih.

Cilj drugog dana seminara je da zaronimo dublje u kreiranje employer branding strategije i da zajedno prepoznamo i prevaziđemo sve izazove koji nas čekaju na tom putu. Nakon dva dana seminara, bićete spremni da se samostalno upustite u kreiranje plana komunikacije i aktivnosti koje su pred vama.

Predavač

marko vidovic

Marko Vidović

Employer Branding Manager u kompaniji Engineering Software Lab

Marko Vidović je Employer Branding & Communication Manager u kompaniji Engineering Software Lab, koja se bavi razvojem softvera. Višegodišnje iskustvo u oblasti marketinga i komunikacija stekao je u kompaniji Delta Holding, gde je radio kao Menadžer za digitalne komunikacije. 

Agenda

10:00 – 10:20h Uvod i podsećanje na ključne korake u izradi EB strategije

 • Strategija u 9 koraka
 • Definisanje ciljne grupe

10:20 – 11:30h Kako kreirati Employer Value Proposition (EVP)

 • Faze u kreiranju EVP-ja
 • Grupisanje i obrada podataka
 • Empathy Map 10min
 • Definisanje EVP-ja i stubova (pillars)

12:00 – 13:30h EVP kampanje

 • Employee Journey map
 • Candidate experience
 • Employee engagement

14:30 – 16:00h KPI’s & Employee Advocacy

 • Employer Branding KPI’s
 • Social media analtika I advertising
 • Employee advocacy
 • Recognition program

10:00 – 10:15h   Otvaranje drugog dana i kreiranje radnih grupa

10:15 – 11:30h   Rad na izradi employer branding strategije (timski rad)

12:00 – 13:30    Rad na izradi employer branding strategije (timski rad)

14:00 – 15:30h   Timske prezentacije strategija i otvorena diskusija

Gosti

Nenad Sićević

suosnivač i direktor agencije “Storyline”

Aleksandra Vuković Manevski

business development direktorka

Kotizacije za učešće na seminaru

Ukoliko se na seminar prijavite do 08.07.2022. ostvarujete 35% popusta na kotizaciju 259 eur umesto 399 eur za dvodnevnu kotizaciju.

 

Učešćem na seminaru dobijate:

 • zanimljivo predavanje i korisne savete stručnih predavača
 • mogućnost diskusije i postavljanja pitanja
 • materijale u elektronskom obliku
 • uverenje o odslušanom seminaru
 • noćenje, hranu i osveženje (smeštaj na bazi punog pansiona).

*Za kupovinu 3 i više kotizacija obezbeđene su posebne pogodnosti. Za dodatne informacije o povlašćenim cenama kontaktirajte nas na 0114092613 i 0606648967

ONLINE PRIJAVA: