Bojana Kovač - Biografija

bojana-kovac

Bojana Kovač Vučković je diplomirani ekonomista, rođena u Beogradu. Poseduje više od 15 godina iskustva u pisanju i realizaciji projekata i kampanja za domaće i internacionalne klijente iz najrazličitijih industrija.

Profesionalni razvoj započinje u PR sektoru agencije “McCann Erickson”, a zatim narednih 7 godina radi integrisane marketing kampanje za neke od najvećih klijenata u zemlji i regionu ispred iste agencije. Nakon toga nekoliko godina radi na televizijama B92 i Fox.

Poseduje veoma bogato iskustvo iz komunikacijskog i advertajzing biznisa. Godine 2012. počinje da radi za digitalnu agenciju iz Njujorka, a zatim i samostalno, radeći uglavnom digitalne kampanje, kao i organizacije događaja za klijente na domaćem i stranom tržištu.

Poseduje sertifikat o završenoj obuci u LSPR, iskustvo predavača u školi “Obuke i kursevi”, veliki broj individualnih kurseva za zaposlene u kompanijama, a bila je i gost predavač na mnogobrojnim fakultetima i studenstkim organizacijama. (AIESEC, MŠM itd.)

Intezivno se bavi i pružanjem
konsultantskih usluga, marketingom na društvenim mrežama i realizacijom obuka na temu strategije i taktike biznis projekata.