27. i 28. jun 2024. Beograd


Planiranje i organizacija poslovnih događaja
Ko u Vašoj kompaniji organizuje događaje?

Savremene strategije upravljanja događajima i projektnim procesima

U današnjem dinamičnom poslovnom okruženju, organizacije širom sveta prepoznaju ključnu ulogu event project menadžera u postizanju svojih ciljeva. Skoro svaka firma, bez obzira na svoju industriju ili delatnost, shvata važnost angažovanja stručnjaka koji će se posvetiti organizaciji različitih događaja i vođenju projekata.

Upravo s ciljem da odgovori na ove sveprisutne potrebe, razvijen je Seminar: Planiranje i organizacija poslovnih događaja.
Ko u Vašoj kompaniji organizuje događaje? Ovaj događaj osmišljen je kako bi pružio sveobuhvatno razumevanje i praktične veštine potrebne za uspešno upravljanje projektima, događajima i komunikacijom u organizacijama.

Boris Kolaković

Boris Kolaković

predavač na seminaru

Boris Kolaković ima preko dve decenije iskustva u oblasti marketinga i menadžmenta pa je tako ponosno zaslužio svoju neformalnu titulu “Experience Maker”.

Kome je seminar namenjen?

Seminar je kao stvoren za vas - bez obzira da li radite u agenciji ili kompaniji, ovo je prilika koju ne smete propustiti!

 • Marketing i advertajzing agencije: Ovaj seminar će vam pružiti priliku da unapredite svoje veštine u upravljanju događajima, što će rezultirati optimizacijom procesa i povećanjem efikasnosti (Marketing/Project/Account asistenti, koordinatori i menadžeri)
 • Stručnjaci za event i project menadžment: Saznaćete kako da efikasnije planirate i vodite projekte, što će vam pomoći da ostvarite ciljeve kompanije i unapredite svoju reputaciju.
 • HR sektor i menadžeri internih komunikacija: Seminar će vam pružiti uvid u korišćenje događaja kao alata za unapređenje internih komunikacija i jačanje timskog duha kroz inovativne organizacione modele, kao što su Team building aktivnosti i drugi tipovi događaja.
 • Employer branding menadžeri: Naučićete kako da iskoristite događaje kao deo strategije za izgradnju pozitivne slike kompanije među potencijalnim kandidatima i širom javnošću.
 • Lideri timova i menadžeri sektora: Dobijate praktične savete i strategije za upravljanje projektima i događajima, što će vam olakšati vođenje timova, postizanje ciljeva i održavanje visokog nivoa motivacije kod zaposlenih.
 • Predstavnici javnih institucija i nevladine organizacije: Imate priliku da naučite kako da organizujete javne događaje i kampanje koje će doprineti boljem angažovanju publike i ostvarivanju postavljenih ciljeva.

Ovaj seminar će biti koristan za širok spektar industrija, uključujući IT sektor, bankarstvo, proizvodnju, zdravstvo, obrazovanje i uslužni sektor. U suštini, za bilo koju kompaniju ili organizaciju koja želi da unapredi svoje veštine u planiranju, organizovanju i vođenju događaja i projekata kao deo svoje strategije poslovanja.

Ključ uspeha je u učenju od najboljih!

Uz praktične primere predstavićemo vam najnovije trendove i tehnike u organizaciji specijalnih događaja, planiranju i koordinaciji projekata, kao i strategije za efikasno upravljanje timom i resursima.

Bez obzira da li želite da poboljšate svoje veštine u pisanju brifova, kreiranju budžeta projekta ili da naučite najefikasnije marketinške strategije za promociju događaja, pokrićemo sve što je potrebno kako biste postigli izuzetne rezultate.

Praktično znanje iz prve ruke

Jedinstvenost našeg seminara leži u fokusu na praktičnom znanju i iskustvu iz prve ruke. Naš predavač je iskusni stručnjak iz industrije, spreman da podeli svoje bogato iskustvo i savete sa vama. Interaktivan način predavanja, omogućava vam direktnu interakciju sa predavačem i mogućnost postavljanja pitanja u realnom vremenu.
Imaćete priliku da aktivno učestvujete u radionici koja će vam omogućiti primenu vašeg radnog iskustva u realnim poslovnim situacijama. Ova interaktivna sesija je osmišljena kako biste stekli dragoceno iskustvo i dodatno samopouzdanje, što su ključni elementi za napredovanje u karijeri i ostvarenje vaših profesionalnih ciljeva. Očekujemo da će vam ova prilika pružiti konkretne alate i perspektive koje će vam pomoći da se istaknete u vašoj oblasti poslovanja, bez obzira da li se radi o marketing agencijama, kompanijama ili vašoj nameri da započnete sopstveni posao.

Plan i program seminara

 • Planiranje i organizacija specijalnih događaja: Kreiranje jedinstvenih iskustava prilagođenih ciljnoj grupi, detaljno planiranje svakog koraka i koordinacija svih elemenata kako bi se osiguralo besprekorno izvođenje događaja.
 • Razumevanje i pisanje brifova: Pažljivo prikupljanje i razumevanje zahteva i svih potrebnih informacija kako bi se osiguralo pravilno i precizno vođenje projekata.
 • Tender/Pitch - osvajanje novih poslovnih projekata: Efikasna priprema i prezentacija kreativnih rešenja, ključnih kako za ljude iz kompanija i agencija, tako i za pojedince koji učestvuju na tenderima/pitchevima, radi osvajanja novih poslovnih projekata.
 • Kreiranje budžeta projekta: Pažljivo planiranje troškova i raspodela resursa s ciljem optimizacije troškova i povećanja profitabilnosti projekta unutar zadatih finansijskih ograničenja.
 • PR, marketing i promocija događaja: Kreativno promovisanje događaja putem različitih kanala kako bi se privukla ciljna publika i ostvario maksimalan uticaj.
 • Virtuelni događaji - zašto ih i kada organizovati: Identifikacija situacija i ciljeva koji zahtevaju organizaciju virtuelnih događaja radi efikasnog angažovanja publike.
 • Employee Engagement & Team building: Primena „Triple E Synergy“ modela za podsticanje motivacije, razvoja poverenja i saradnje među članovima tima, u cilju ostvarivanja zajedničkih ciljeva.
 • Usmerite vaš događaj ka uspehu: Kako odabrati najbolji datum, vreme i lokaciju za događaj.
  Audio produkcija i tonska realizacija muzičkog nastupa: Odgovori na izazove u vezi sa upravljanjem vremenom, logistikom i koordinacijom sa izvođačima i ostalim tehničkim timom.
 • Izrada scenografije, brendiranje postora i drugih lokacija: Kreativno oblikovanje prostora kako bi se postigla željena estetika i istakla brendirana poruka.
 • Ključni saveti za besprekoran ketering: Precizno planiranje, prevazilaženje izazova, koordinacija sa dobavljačima i obezbeđivanje profesionalne usluge.
 • Konsekutivno i simultano prevođenje: Osiguranje tačnog i efikasnog prevođenja kako bi se omogućila komunikacija između učesnika različitih jezičkih grupa.
 • Kontakt osoba na događaju: Pružanje podrške i rešavanje svih neophodnih pitanja i zahteva učesnika tokom trajanja događaja.
 • Ključni elementi za kreiranje uspešnih događaja: Identifikacija i implementacija ključnih faktora koji doprinose uspehu događaja, uključujući dobro planiranje, angažovanje publike i kvalitetnu izvedbu.
 • Evaluacija i merenje učinka: Analiza rezultata i povratnih informacija radi procene efikasnosti događaja ili projekta, i identifikacije oblasti za unapređenje.
 • Kako se boriti sa stresom u svetu projektnih menadžera: Primena strategija za upravljanje stresom i očuvanje mentalnog zdravlja u dinamičnim i zahtevnim situacijama.
 • Workshop: Projektni zadatak - Aktivno učešće u interaktivnim radionicama kako bi se razvijale veštine i primenjivalo stečeno znanje na realnim projektima.

Projektni zadatak je sastavljen iz tri dela: priprema, prezentacija, diskusija.

Ovo nije samo još jedno okupljanje - ovo je prilika koju ne smete propustiti! Ovde ćete dobiti priliku da postavite ključna pitanja, dobijete konkretne savete, saznate kako prevazići izazove sa kojima se svakodnevno susrećete i podelite svoja razmišljanja sa našim iskusnim stručnjakom.


Budite korak ispred u svetu organizacije događaja i projektnog menadžmenta.


Prijavite se danas i osigurajte svoje mesto!

Boris Kolaković

Boris Kolaković

Boris Kolaković ima preko dve decenije iskustva u oblasti marketinga i menadžmenta, pa je tako ponosno zaslužio svoju neformalnu titulu “Experience Maker”. Njegovo profesionalno putovanje u kreativnoj industriji bilo je ispunjeno saradnjom sa mnogim domaćim i internacionalnim kompanijama, gde je imao priliku da učestvuje u kreiranju vizije i ostvarenju ciljeva. Iz širokog portfolija klijenata i poslovnih partnera izdvajaju se: Philip Morris International, Vip Mobile (A1), Avon, Nestle, Imlek, Frikom, LG, FIAT, H&M, Samsung, Dell, Lafarge, ProCredit Bank, Erste Bank, USAID, UniCredit Bank itd.

Svoje bogato iskustvo već sedam godina nesebično deli kroz specijalizovanu obuku za fizička lica pod nazivom "Event Project Manager", koju organizuje kompanija "Poslovna savršenost" sa ciljem da svoje znanje prenese polaznicima koji žele da zakorače u svet organizacije događaja i projektnog menadžmenta, od kojih su većina postali uspešni menadžeri u svojim oblastima.

Boris je osnivač i CEO kompanije “Smart Choice”, specijalizovane za event i projektni menadžment.

U poslednjih nekoliko godina, fokusirao se i na unapređenje internih rezultata kompanija u zemlji i regionu kroz predavanja na stručnim seminarima na temu "Employee Engagement - Motivisanje zaposlenih da aktivno učestvuju u kompanijskim aktivnostima". Ova tema mu je posebno važna jer veruje da angažovanje zaposlenih ključno utiče na razvoj pojedinca, timova i celokupnih organizacija.

Agenda

Prvi dan: četvrtak, 27. jun 2024.

PRVA SESIJA | 10:00h do 11:30h

 • Planiranje i organizacija specijalnih događaja
 • Razumevanje i pisanje brifova
 • Tender/Pitch - osvajanje novih poslovnih projekata
 • Kreiranje budžeta projekta

Kafe pauza | 11:30h do 12:00h

DRUGA SESIJA | 12:00h do 13:30h

 • Virtuelni događaji - zašto ih i kada organizovati
 • Employee Engagement & Team building
 • PR, marketing i promocija događaja
 • Usmerite vaš događaj ka uspehu

Pauza za ručak | 13:30h do 14:30h

TREĆA SESIJA | 14:30h do 16:00h 

 • Audio produkcija i tonska realizacija muzičkog nastupa
 • Izrada scenografije, brendiranje postora i drugih lokacija
 • Ključni saveti za besprekoran ketering
 • Konsekutivno i simultano prevođenje

Drugi dan: petak 28. jun 2024.

PRVA SESIJA | 10:00h do 11:30h

 • Kontakt osoba na događaju
 • Ključni elementi za kreiranje uspešnih događaja
 • Evaluacija i merenje učinka
 • Kako se boriti sa stresom u svetu projektnih menadžera

Kafe pauza | 11:30h do 12:00h

WORKSHOP | 12:00h do 13:30h

Kafe pauza | 13:30h do 13:50h 

WORKSHOP | 13:50h do 15:30h

Ručak | 15:30h

*Naziv i struktura agende seminara predstavljaju autorsko delo njegovih kreatora i samim tim je preuzimanje, kopiranje i izmena istog od strane trećeg lica zabranjeno.

Uštedite 60 evra uz rane prijave

early bird popust

Za prijave na seminar u promo periodu cena iznosi 239 evra, tj. ostvarujete 60 evra uštede po učesniku radionice (EARLY BIRD rezervacije).

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Za prijave posle promo perioda, cena kotizacije po učesniku iznosi 299 evra.

* Za kupovinu 3 i više kotizacija dobijate dodatnih 10% popusta. Za više informacija kontaktirajte nas na 0114092613 i 0606648967.

Prijavite se po promo ceni

Učešćem na seminaru dobijate:

Zanimljivo praktično predavanje i korisne savete stručnog predavača

Materijale u elektronskom obliku

Uverenje o završenoj radionici

Ručak i osveženje

Upoznajte savremene strategije upravljanja događajima i projektnim procesima

Mogućnost diskusije između predavača i učesnika, kao i između samih učesnika seminara

Networking - priliku da proširite svoju mrežu konekcija

10% popusta na sve buduće radionice, konferencije, seminare

©2024 Poslovna savršenost • Politika privatnosti