Virtuelni trening: Upravljanje online timovima

Kako se izdvojiti kao lider u virtuelnom okruženju?

Veliki broj svetskih kompanija najavio je svojim radnicima da će od kuće moći da rade do daljnjeg. Ovo je jasan pokazatelj da su novi trendovi, koje je izazvala pandemija tu da ostanu i da je neophodno da se celo tržište njima i prilagodi.

Slična je situacija i u Srbiji i u regionu, jer su poslodavci shvatili da na ovaj način štite svoje zaposlene, ali i štede resurse koje sada mogu da ulože u razvoj same firme.

Međutim, ovo prilagođavanje tržišta nosi sa sobom veliki broj izazova sa kojima se danas suočavaju kako zaposleni, tako i njihovi menadžeri. Neki od najčešćih su:

 • Loša organizacija vremena,
 • Nemogućnost određivanja početka i kraja radnog vremena,
 • Tehnološki nedostaci,
 • Strah od propuštanja važnih informacija,
 • Strah od gubitka posla,
 • Strah od nadređenog.

Ne budite lider koga ljudi ne vole.

Prijavite se za jednodnevni virtuelni trening „Upravljanje online timovima“ i ovladajte ključnim veštinama koje će vas definisati kao dobrog lidera.

Imaćete jedinstvenu priliku da radite sa profesionalnim koučom, i članicom Međunarodne koučing federacije, Milicom Malešević, koja će vam kroz jednodnevni online trening dati konkretne odgovore, tehnike i mehanizme koje ćete odmah moći da primenite kako biste unapredili svoje poslovanje.

Koje rezultate možete da očekujete nakon završenog treninga?

Uz sertifikat koji ćete dobiti, i konkretne odgovore na izazove iznete tokom sesije pre samog treninga, možete očekivati i:

– Benefite i ključne razlike između nekoliko različitih programa za online sastanke, kako biste za svaki sastanak odabrali pravi alat

– Savladaćete alate i aplikacije koje koriste najuspešniji lideri u svetu

– Jasan plan komunikacije

– Naučićete osnovne koučing veštine kako biste svojim zaposlenima omogućili da koriste 100% svog potencijala

– Savladaćete ključne “trikove” timskih koučeva za vođenje video sastanaka

– Savladaćete osnovne “trikove” prezentovanja pred kamerom, kako biste bili uticajan lider i na video sastanku

– Članovima svog tima ćete davati feedback koji će da ih motiviše i iskoreni negativna ponašanja koja se ponavljaju

– Savladaćete lagane vežbe koje su vam potrebne za smanjivanje tenzije prvo kod vas samih, a potom i članova tima

– Naučićete da je stabilan lider = stabilan tim = rezultati

Zašto je ovaj trening jedinstven?

Nakon rezervacije mesta na treningu, svaki učesnik će imati kratku sesiju sa trenerom, kako bi se ustanovile njegove konkretne potrebe i izazovi sa kojima se suočava. Na osnovu toga, Milica će definisati ključne tačke za vaš razvoj, i na okviru treninga ih i podeliti sa vama. To je jedan od razloga zašto je i broj učesnika limitiran, kako bi svaki od njih dobio jednaku pažnju.

Sam trening sačinjen je od:

30% predavanja

30% grupnog koučinga

40% konkretnih vežbi

Svaki od ovih segmenata je jednako važan, jer kao što je predavanje ključno za sticanje novih znanja, tako su vežbe od neprocenjivog značaja za sticanje novih navika i promenu ponašanja nakon kraja treninga. Dodatno, grupni koučing sa zajedničkim ciljem predstavlja sistem podrške za svakog polaznika, a 60% učesnika ovakvog tipa treninga potvrdilo je da im je ovaj segment podjednako značajan kao i vežbe i predavanje.

Predavač

Milica Malešević

HR konsultant, biznis trener i član Međunarodne zajednice koučeva u Srbiji

Milica se bavi razvojem biznisa kroz razvoj ljudi. Njena percepcija uspeha su rezultati koje garantuje u svakom svom treningu, a kroz vrednosti koje i sama zastupa: agilnost, izazov, znanje, razvoj, sloboda, kreativnost, priznanje i hrabrost

Kao regionalni menadžer prodaje u najvećoj svetskoj kompaniji za žene, Avon, Milica je 2 godine za redom održavala titulu jednog od najuspešnijih menadžera na Balkanu. Njeni treninzi već 13 godina pomažu firmama da napreduju kroz unapređenje veština ljudi.

Agenda

Termin: 16. decembar, 10-16h

Trening: Putem Zoom-a

Program rada:

 • Blok 1 10:00-11:15
 • Pauza za offline 11:15-11:30
 • Blok 2 11:30-12:45
 • Pauza za offline 12:45-13:00
 • Blok 3 13:00-14:00
 • Pauza za ručak 14:00-14:30
 • Blok 4 14:30-15:30
 • Zatvaranje 15:30-16:00 

 

Pauza za offline je vreme koje nakon online učenja treba provesti mimo računara, u skladu sa preporukama psihologa i fizičara koji se bave istraživanjem uticaja računara na mentalno zdravlje i brzinu učenja. Polaznicima treninga preporučujemo da u tom periodu pripreme kafu ili čaj, uzmu svež vazduh, istegnu se, urade vežbe disanja, popričaju sa nekim uživo i da nikako ne gledaju u ekrane.

Prijavite se na vreme i rezervišite svoje mesto

Puna cena treninga za pravna lica iznosi 23.800 dinara, ali ako se prijavite do 14.12.2020. platićete samo 50% iznosa, odnosno 11.900 dinara.

Ukoliko se prijavljujete kao fizičko lice koje mimo svoje kompanije želi da ulaže u sebe i razvija svoje veštine, za vas imamo specijalan popust i cena treninga iznosi 19.800, a za sve prijave do 14.12.2020. obezbeđujemo još 50% popusta, pa ćete trening platiti samo 9.900 dinara.

Za prijave, rezervacije i dodatne informacije pozovite nas na 011 40 92 613 i 060 664 89 67 ili popunite elektronski prijavni formular ispod.

ONLINE PRIJAVA: