Seminar: Well-being - zdrava osnova za uspeh

Zdravlje je pokretač svih dobrih odluka i rezultata koji slede nakon njih. U turbulentnim vremenima u kojima trenutno živimo, ukoliko želimo da nam se posao razvija i kompanija profesionalno raste i stiče profit, moramo brinuti, ne samo o uslovima rada, već i o mentalnom i o fizičkom zdravlju zaposlenih, a na oba najviše utiču emocije i to kako se sa njima nosimo.

Nauka o well-beingu se bavi upravo uspostavljanjem kontrole nad emocijama i sopstvenim odlukama, sa ciljem što boljeg osećaja i zdravlja, ali i stvaranja zdravih i produktivnih navika koje vode do uspeha.

Pokrenite promenu u svojoj kompaniji!

Ako primećujete da se Vaši zaposleni nekada osećaju rastrzano između poslovnog i privatnog života, imaju problem da zadržite fokus, teško upravljaju konfliktnim i izazovnim situacijama na poslu, ali i imaju osećaj da ih obaveze previše pritiskaju i ne znaju kako da se izbore sa njima i svojim emocijama u isto vreme – onda Vam je sigurno potreban način kako da se izdignete iznad te situacije, pomognete im i tako unapredite poslovanje.

Nema ničeg lošeg u tome ne osećati se dobro, budući da je to osećaj koji nas tokom prethodnih godinu dana sve prati. Loše je ako odlučite da ne uradite ništa tim povodom, a postoji način da se rešite negativnih šablona i navika i kreirate uspešan poslovni tim.

Prepoznali smo potrebu za mentorstvom na polju well-beinga i zato, u saradnji sa Sonjom Jovanović, regionalnom direktorkom HR-a u kompaniji Ernst&Young, 24. novembra organizujemo jednodnevni seminar tokom kog ćete se upoznate sa vrstama well-beinga, tehnikama za prevazilaženje izazova i čućete kako da upravljate emocijama, navikama i činite dobro za sebe, svoju zajednicu i tim.

Predavač

sonja-jovanovic

Sonja Jovanović

direktorka HR sektora

Dr Sonja Jovanović je regionalna direktorka Odeljenja za ljudske resurse u kompaniji EY. Pre nego što se pridružila kompaniji Ernst & Young, Sonja je bila HR direktor najveće osiguravajuće kompanije u Srbiji, gde je vodila odeljenje od 30 zaposlenih. Bila je Office manager u kompaniji Deloitte u Beogradu, gde je, upravljajući odeljenjem od 20 ljudi, morala da osigura da kancelarija funkcioniše efikasno.

Agenda

07. april 2022. – Beograd

Predavač: Sonja Jovanović, direktorka odeljenja za ljudske resurse u kompaniji EY Srbija

 

Teme:

 • Fizički well-being
 • Mentalni well-being
 • Emocionalni well-being
 • Socijalni well-being
 • Finansijski well-being
 • Karijerni well-being
 • Well-being zajednice
 • Diskusija gostiju i predavača

Iskoristite pogodnosti rane prijave

Ukoliko se na seminar prijavite do 12.08.2022. ostvarujete 35% popusta na kotizaciju – 9900 dinara umesto 15300 dinara.

Za kupovinu 3 i više kotizacija obezbeđene su posebne pogodnosti. Za dodatne informacije o povlašćenim cenama kontaktirajte nas na 0114092613 i 0606648967.

Šta sve dobijate učešćem na seminaru:

 • zanimljivo predavanje i korisne savete stručnog predavača
 • mogućnost diskusije i postavljanja pitanja
 • uverenje o odslušanom seminaru
 • posluženje.

Da se prijavite i dobijete sve potrebne informacije, možete se obratiti našem koordinatoru seminara, Aleksandri Vuković Manevski, na telefone 011 40 92 613 i 060 664 89 67.

ONLINE PRIJAVA: