Praktična obuka za zaštitu podataka o ličnosti sa radionicom

U septembru 2022. u hotelu Borkovac, na  zahtev polaznika osnovnog seminara “Zaštite podataka o ličnosti “, organizujemo dvodnevnu radionicu koje će se na praktičan način baviti ovom “gorućom temom” u 2022. godini.

Radionica je namenjena svim polaznicima koji su uspešno završili prethodni osnovni seminar o zaštiti podataka o ličnosti u našem ili drugim edukativnim centrima, kao i svima onima koji su se u svom poslu, na bilo koji način, bavili rukovanjem i obradom podataka o ličnosti građana, zaposlenih, klijenata…

Radionica je praktična, sa mnogo vežbi, primera iz realnih poslovnih situacija. Cilj radionice je da sa nje izađete spremni za izradu najvažnijih dokumenta koje propisuje Zakon o zaštiti podatska o ličnosti – da dobijete smernice za popunjavanje Standardnih klauzula poverenika i Ugovora o obradi podataka, da izradite evidenciju radnji obrade prema zadatim parametrima, da izradite akt o proceni legitimnog interesa na zadatu temu. Takođe, da kroz rad u grupama sa mentorom sastavite kontrolnu listu, uradite samoprocenu usklađenosti i analizu rezultata samoprocene. Da steknete znanje koje će vam pomoći da i u praktičnom smislu obavljate posao Data protection officer-a (DPO officer-a).

Cena kotizacije sa popustom – 249€

*Za kupovinu 3 i više kotizacija obezbeđene su posebne pogodnosti. Za dodatne informacije o povlašćenim cenama kontaktirajte nas na 0114092613 i 0606648967

Radionicu vodi Dragan Milić, specijalista iz oblasti zaštite podataka o ličnosti, prava interneta, prava intelektualne svojine, medija i IT prava. Oba dana radionice uz predavača imaćete i obezbeđenu podršku mentora sa iskustvom iz pravne oblasti zaštite podataka.

Prijavite se i na vreme rezervišite svoje mesto na radionici. Pored idealne prilike da rešite sve dileme u vezi sa obradom podataka o ličnosti u vašem biznisu, imate priliku da se povežete sa kolegama iz struke, da razmenite iskustva i proširite svoju mrežu konekcija. Smeštaj je uključen u cenu dvodnevne kotizacije, pa ne propustite šansu da na večeri nakon prvog dana seminara otvorite nove poslovne diskusije i unapredite ovu oblast.

Predavač

dragan milic advokat

Dragan Milić

Agenda

Septembar 2022. Hotel Borkovac, Ruma, 10h

 • Uvodne smernice na temu radionice, pojašnjenje značenja termina, preporučenih elemenata dokumenata (evidencije radnji obrade i opšteg internog akta) i preporuke za formu i sadržaj.
 • Objašnjenja osnovnih instituta Zakona o zaštiti podataka o ličnosti i primena istih.
 • Rad u grupama sa mentorom
 • Sastav evidencije radnji obrade prema zadatim parametrima
 • Rad u grupama sa mentorom
 • Sastav strukture internog akta – pravilnika o zaštiti podataka o ličnosti

Septembar 2022. Hotel Borkovac, Ruma, 10h

 • Uvodne smernice na temu radionice, pojašnjenje značenja termina, preporučenih elemenata dokumenata i preporuke sadržaja
 • Smernice za popunjavanje Standardnih klauzula poverenika / ugovora o obradi podataka i priloga dokumenta
 • Izrada akta o proceni legitimnog interesa na zadatu temu
 • Uvodna pojašnjenja i rad u grupama sa mentorom
 • Rad po grupama – sastav kontrolne liste, odgovori na pitanja, obrazloženje i samoprocena usklađenosti
 • Objašnjenja pitanja iz kontrolne liste
 • Rad uz pomoć predavača ili mentora
 • Analiziranje rezultata samoprocene

(Kroz rad predavač će davati pojašnjenja najvažnijih instituta Zakona o zaštiti podataka o ličnosti)

Kotizacije za učešće na seminaru

Ukoliko se na radionicu prijavite do 30.09.2022. ostvarujete 35% popusta – 249 eur umesto 383 eur za dvodnevnu kotizaciju. Kompanija Poslovna savršenost, organizator radionice, snosi troškove smeštaja na bazi punog pansiona u hotelu Borkovac.  Za kupovinu 3 i više kotizacija obezbeđeni su dodatni popusti.

Za sve dodatne informacije o radionici, temama, povlašćenim cenama, kontaktirajte nas na telefone 0114092613, 0606648967, 069671087.

ONLINE PRIJAVA: