Igor Bojović - Biografija

Igor Bojović, direktor, vlasnik i Project manager u kompaniji Konsalting big-OR.

U pitanju je kompanija koja se bavi konsaltingom malih i srednjih preduzeća iz oblasti informacionih tehnologija, menadžmenta, poslovnog  planiranja i internet marketinga.

Igor je pre osnivanja svoje firme i pružanja konsalting usluga, radio u firmama u kojima je imao prilike da stekne ogromno iskustvo iz oblasti prodaje, potreba kupaca i razvoja tržišta. Zahvaljujući tome, razvio je šesto čulo za predviđanje potreba tržišta, automatizacije procesa, digitalne tranzicije i razvoja tržišta rada.

Otuda, u Igoru se javila potreba da objedini sva svoja znanja i veštine, koje je sticao kroz brojne edukacije i radeći poslove iz oblasti IT-a, grafičkog dizajna, marketinga i menadžmenta. Tako je nastala ideja za pokretanje firme Konsalting big-OR, koja će pomoći vlasnicima kompanija da posluju efikasno i u skladu sa trendovima i novinama.

Igor na online prodaju ne gleda samo kroz tehničko podešavanje sajta, već mnogo šire, strateški, što ga čini pravom osobom od koje možete naučiti kako da vašu prodavnicu preselite na bezbedno mesto – online.